Lunchtallrik med paj och grönsaker

Lunch – Vecka 23

Publicerat den

Ädelostsallad
med päronhalvor och ädelost samt olja vinägrett, fikonmarmelad och mandel.

Potatissallad
med svartrökt bog och marinerade potatis samt färskost creme, oliver.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost.

Cannelloni
med ricotta och spenat. (färsk pasta)

Hälsotallrik
med grillade kyckling spett eller varmt rök lax och bulgur, guacamole.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikanska pannkakor
med keso och färska bär, honung.

Vegantallrik
med falafel och guacamole.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Laxpaj
med varmröklax och potatis.

Gulaschsoppa

Lunchtallrik med paj och grönsaker

Lunch – Vecka 22

Publicerat den

Laxsallad
med dillmarinerad potatis, kallrökt lax samt hovmästarsås, ägg och citron.

Grekisk sallad
med fetaost, bulgur med rostade grönsaker, vinägrett samt örtmarinerade kalamataoliver.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost.

Cannelloni
med ricotta och spenat. (färsk pasta)

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrökt lax, bulgur och hummus.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikanska pannkakor
med keso och färska bär, honung.

Vegantallrik
med falafel och bulgur, hummus.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Kall yoghurtsoppa
med matvete, färsk mynta och olivolja.

Tacopaj
med kyckling.

Pasta Sallad - Lunch tallrik

Lunch – Vecka 21

Publicerat den

Sommarsallad
med melonbitar, fetaost samt olivolja med lime och rostade pumpafrön.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter och riven parmesanost.

Bresaolasallad
med färsk pasta och italiensk bresaola, salladsdressing med balsamvinäger och mozzarellaost.

Cannelloni
med ricotta och spenat. (färsk pasta)

Hälsotallrik
med grillade kyckling spett eller varmt rök lax och bulgur, hummus.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
BBQ kyckling bacon.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikanska pannkakor
med sylt och grädde.

Vegantallrik
med falafel och bulgur, hummus.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Tacopaj
med kyckling.

Röd linssoppa (ekologisk)
med tomat.

Lunchtallrik med paj och grönsaker

Lunch – Vecka 20

Publicerat den

Tonfisksallad
med quinoafrön, tonfisk samt ädelostdressing, lime och avokado.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost och bacon.

Vegetarisk sallad
med mozzarellaost och bulgur med soltorkade tomater samt grön pesto och örtmarinerade oliver.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrökt lax, bulgur och aubergine purée.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
BBQ kyckling bacon.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikanska pannkakor
med sylt och grädde.

Vegantallrik
med falafel och bulgur,aubergine purée.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Getostpaj
med rödbetor.

Krämig tomatsoppa
med riven parmesanost.

Lunch – Vecka 19

Publicerat den

Rödbetssallad
med färsk-kokta rödbetor, getost samt senapsdressing och marinerad kronärtskocka.

Laxsallad
med varmrökt lax, dillmarinerade potatis samt cream fresh med lime och citron.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost och bacon.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett, couscouspytt med grönsaker och aubergine purée.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
BBQ kyckling bacon.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat. (färsk pasta)

Vegantallrik
med falafel, couscouspytt med grönsaker och aubergine purée.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkade tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Ost och skinka.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Havetsfrukterpaj
med räkor, kräftor, crabfish och cheddarost.

Vegan taco soppa
med sojafärs.

Lunch – Vecka 18

Publicerat den

Skaldjurssallad
med lime, vitlöksmarinerade handskalade räkor, kräftor, crabfish, svart ris samt wasabicrème och ägg.

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost och bacon.

Chevresallad
med päronhalvor, chevreost, olivolja med balsamico samt rostade söt mandel.

Hälsotallrik
med grillade kyckling spett eller varmrökt lax, couscouspytt med grönsaker och hummus.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
BBQ kyckling bacon.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikansk pannkaka (ekologisk)
med keso, honung och färska bär.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat. (färsk pasta)

Vegantallrik
med falafel, couscouspytt med grönsaker och ajvar.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Ost och sinka.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Italienskpaj
med parmaskinka, oliver och soltorkade tomater.

Fisksoppa
med torsk och tommater.

Kall Bulgursallad med brie-ost - Lunchmeny

Lunch – Vecka 17

Publicerat den

Ceasarsallad
med kycklingfilé, marinerad pasta, parmesandressing, brödkrokanter, riven parmesanost och bacon

Vegetarisksallad
med stekt halloumiost och matvete med rostade grönsaker samt honungsdressing och zucchini dolma.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrökt lax, couscouspytt med grönsaker och hummus.

Focaccia
Kyckling.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
BBQ kyckling bacon.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Amerikansk pannkaka (ekologisk)
med keso och honung, färska brä.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat.(färsk pasta)

Vegantallrik
med falafel och couscouspytt med grönsaker, ajvar.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Ost och sinka.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Fetaostpaj (vegetarisk)
med rostade grönsaker och fetaost.

Champinjonsoppa

Lunch – Vecka 16

Publicerat den

Räksallad
med quinoafrön, handskalade räkor samt cream fresh med citron, gröna ärtor och citron.

Pastasallad
med spianata salami, färsk tortellini med ricotta, spenat samt pestovinägrett och oliver.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrökt lax, couscouspytt med grönsaker och tzatziki.

Amerikansk pannkaka (ekologisk)
med keso, honung och färska bär.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat (färsk pasta).

Vegantallrik
med falafel, couscouspytt med grönsaker och ajvar.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkade tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Ost och skinka.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Skinkpaj
med keso och purjolök.

Västerbottenpaj
med västerbottenost.

Vegansoppa
med gula linser och morötter.

Lunchtallrik med paj och grönsaker

Lunch – Vecka 15

Publicerat den

Bulgursallad
med brieost och fullkornsbulgur med rödbetor samt vinägrett med gröna oliver och soltorkade tomater.

Salade italienne
med marinerade bönor med kronärtskocka, oliver, kapris och Serrano skinka samt pesto rosso med getost och hyvlad pecorinoost.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrök lax, quinoapilaff och guacamole.

Amerikansk pannkaka (ekologisk)
med keso och honung, färska brä.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat.(färsk pasta)

Vegantallrik
med falafel och couscouspytt med grönsaker, olivtapenade.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkade tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Kyckling curry.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Chevrepaj
med valnötter och fikon.

Skinkpaj
med keso och purjolök.

Gulaschsoppa

Pasta Sallad - Lunch tallrik

Lunch – Vecka 14

Publicerat den

Rödbetssallad
med fetaost, rostade rödbetor, honungsdressing, marinerade kroneskaka och oliver.

Rostbiffsallad
med örtmarinerade potatis samt parmesandressing, kapris och soltorkade tomater.

Hälsotallrik
med grillade kycklingspett eller varmrökt lax, quinoapilaff och guacamole.

Amerikansk pannkaka (ekologisk)
med keso och honung.

Cannelloni (ekologisk)
med ricotta och spenat (färsk pasta).

Vegantallrik
med falafel, couscouspytt med grönsaker och ajvar.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkad tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Bakad potatis
Skagenröra.
Kyckling curry.

Focaccia
Lufttorkad skinka.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Köttfärspaj
med gorgonzola.

Kalkonpaj
med grönsaker.

Sötpotatissoppa (ekologisk)
med rostad sötpotatis och smulad fetaost