Pasta Sallad - Lunch tallrik

Lunch – Vecka 2

Publicerat den

Matvetesallad
med stekt halloumiost, matvete, honungsdressing och örtmarinerade oliver.

Vintersallad
med rökt hjortstek, creme fresh med västerbottenost bulgur med kantarell.

Pannbiff
med klyftpotatis och grönpepparsås.

American pancakes
med honung, keso och valnötter.

Hälsotallrik
med kycklingspett (serveras varmt) quinoa pilaff med blandade bönor.

Vegantallrik
med falafel, quinoa pilaff med blandade böner, ajvar och marinerade oliver.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkade tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Focaccia
Kyckling.
Lufttorkad skinka.
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
Ost och skinka.
Kebab med vitlök.
Mozzarella och pesto.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk)

Medelhavspaj
med fetaost, spenat och oliver.

Salamipaj
med brie, purjolök och tomat.

Mexikansk soppa
med köttfärs och bönor.

Kall Bulgursallad med brie-ost - Lunchmeny

Lunch – Vecka 1

Publicerat den

Vegetarisk sallad
med bulgur, örtvinegrette, brieost, marinerade oliver och ägg.

Laxsallad
med gravad lax, romdressing, dillmarinerad potatis, citron och ägg.

Cannoli (färsk pasta)
med spenat och ricotta.

American pancakes
med honung, keso och valnötter.

Hälsotallrik
med kycklingspett (serveras varmt) och quinoa-pilaff med blandade bönor.

Vegantallrik
med falafel, qunoa-pilaff med blandade böner, ajvar och marinerade oliver.

Vegetarisk lasagne (ekologisk)
med fetaost och soltorkade tomater.

Lasagne (ekologisk)
med nötfärs.

Focaccia
Fetaost, rödlök & oliv. (vegetarisk)

Panini
Mozzarella.
Kebab med vitlök.

Crêpes
Räkor.
Lax och spenat.
Champinjoner (vegetarisk

Broccolipaj
med stiltonost.

Potatis och purjolökssoppa
med fetaost.